Lamarin Kft

Cégünkről

 

Cégünk 1996-ban alakult Baján. Bajcsy-Zsilinszky úti telephelyünk hamar népszerű lett – az OMV nagykereskedelmi partnerségnek köszönhetően kiváló minőségű áruval kedvező áron láttuk el mezőgazdasági partnereinket és különböző termelő üzemeket tartálykocsis tételben.
A későbbiekben bevezettük a lakosság kiszolgálását is és –  elindítottuk vidéki kúthálózatunkat: Nagybaracska, Hercegszántó és Pörböly mellett Kiskunhalason is a megszokott kiváló minőséggel és barátságos kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat.
Baján 2006-ban készült el a jelenlegi, a svájci AVIA hálózathoz tartozó töltőállomásunk, ahol nagy alapterületen, kényelmes körülmények között tankolhatnak, élvezhetik kávézó teraszunkat, WIFI szolgáltatásunk ingyenes, útdíj, pályamatrica és telefonkártya feltöltés is kérhető. Autókozmetikánkban tökéletes kiszolgálást nyújtunk, vagy igénybe vehetik 3 állásos önkiszolgáló autómosónkat.
Vállalati ügyfeleink számára lehetőség et nyújtunk egyedi árak tárgyalásos kialakítása a vevői sajátosságok figyelembe vételével. Vevőink megtapasztalhatják, hogy a Lamarin Kft. mennyire törekszik a vevőivel a kölcsönös elégedettséget okozó, hosszú távú és kiváló kereskedelmi kapcsolatok kialakítására, fenntartására.
Vevőink többféle fizetési módot vehetnek igénybe. Minden kutunkon van bankkártya terminál, kártyás fizetés is.
Flottáknak: Üzemanyagkártyás vásárlás a jövedéki adóból való visszatérítés igényléséhez elfogadott rendszerünkön. Halasztott fizetéssel, átutalással is lehetséges megfelelő biztosítékok mellett.
Elszámolási rendszerünk jól átlátható, bármilyen adatszolgáltatást lehetővé tesz vásárlóink számára.
Tartálykocsis kiszállítás viszonylag kisebb, 3.000 literes tételek esetében is rendelhető személyes megbeszélés alapján.
Az ügyfeleinkkel szemben tanúsított különleges és személyes bánásmód végigkíséri a vevőt a megrendelés, a számlázás és a kiszolgálási folyamat összes adminisztratív lépéséinél. Minden szakaszban és együttműködési fázisban odafigyelést, gondoskodást és korrekt, törődő magatartást kívánunk tanúsítani.
Fontos számunkra a kötöttségektől mentes és független együttműködés. Közismert tény, hogy az üzemanyag nagykereskedő cégek általában mennyiségi megkötések, kötbér és egyéb szankciók érvényesítése mellett kötnek szerződést vevőikkel. Az ilyen egyoldalúan kierőszakolt és az erőfölénnyel való visszaélést tükröző üzleti magatartás távol áll cégünktől.
Alapvető fontosságú az általunk forgalmazott üzemanyag minősége.
Az AVIA hálózat tagjaként fő beszállítónk az AVIA Diesel kft, de emellett vásárolunk a MOL és OMV üzemanyagot is- ez utóbbi a bajai Gránátos utcai, TESCO parkolóban lévő automata benzinkutunkra kerül.
Az AVIA kutakon AVIA SILVER Diesel és AVIA SILVER 95-ös üzemanyagokat árulunk, melyek motor- és környezetkímélő, fogyasztást csökkentő adalékot tartalmaznak- ami jól érzékelhetően minőségi különbséget jelent az átlagos üzemanyagokhoz képest.

 

 

       Tóth Lajos
ügyvezető igazgató