Bajai Tankomata töltőállomásunk elérhetőségei és szolgáltatásai

Kiszolgáló személyzet nélkül üzemelő töltőállomásunkat a hét minden napján éjjel-nappal igénybe veheti.

Cím: 6500 Baja, Kertész u.
Telefon: +36 30 955 4391
Email: lamarin@lamarin.hu
Nyitvatartás: H - V.: Éjjel - Nappal nyitva
95 D copy wifi toalett
autopalya parking credit_card coffee

A fizetés készpénzzel és bankkártyával lehetséges. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a tranzakcióról 2 db SMS-t küld a bank, egyet az összeg zárolásáról, egyet pedig a tényleges terhelésről.

Az ERSTE bank kétszer küld SMS-t terhelésről, (amiből az első valójában zárolás) Ha a zárolt összegnél kevesebb fér a tankjába, akkor csak a ténylegesen fizetendő kerül levonásra. Az első sms-ről pedig az ERSTE bank másnap  sztornózást küld.
Készpénzes fizetésnél, ha kevesebb fér a tankba az előre kifizetettnél, az automata jóváíró bizonylatot ad, ami 60 napon belül bármikor levásárolható!

Célszerű, ha elkerülik a túlfizetést és csak a ténylegesen letankolni kívánt összeget helyezik az automatába. Bármilyen probléma esetén az AVIA töltőállomás dolgozói átjönnek és segítenek. 30/955-4391 (200 méterre van)

Az automata nyugtát illetve –opcionálisan- számlát ad a kezelőfelületen megadott cégnévre.(név, cím, adószám megadása szükséges)

Online pályamatrica és telefonkártya feltöltés az automatán keresztül.

A benzinkút shopjában és szabadtéri területein a SZTENDER vendéglátóhely működik, egytálételek, sültek, pacal és különféle italok kaphatóak! Malac-sütés szabadtűzön, nyárson naponta! Babgulyás köcsögben, szintén szabad tűzön! Finom ízek, olcsó árak!

Galéria